EN/NLContact

Kunstagentschap

De kennis die ik heb opgedaan het afgelopen anderhalf decennium, zet ik in om andere kunstenaars te stimuleren om naar hun volgend niveau te gaan op internationaal niveau.

Met mijn achtergrond als kunstenaar, en ook als verkoper, netwerker en lobbyist, ben ik ervan overtuigd dat mijn internationale contacten van grote meerwaarde kunnen zijn voor jou alsĀ  kunstenaar. Ik beschik over de mogelijkheden om jou de zichtbaarheid te geven en te garanderen die je verdient. In Europa, Midden-Oosten, Afrika en in Amerika.

Als professioneel adviseur en consultant kan ik jou internationale zichtbaarheid geven. Ik heb eerder jonge kunstenaars begeleid bij het bouwen van een brug tussen de kunst- en zakenwereld. Elke kunstenaar droomt van erkenning van zijn of haar werk. Wat zij nodig hebben is een platform. Ik vind het fantastisch om daarvan deel uit te maken.

Neem voor vragen of verdere informatie contact met mij op en ik bespreek graag met jou mijn visie over hoe wij een wederzijdse en diepgaande relatie kunnen opbouwen. De wereld is er klaar voor om meer schitterende kunst te zien van.....JOU!