EN/NLContact

Tentoonstellingen

Ik, Marlon Groenhart, ben op 17 april 1969 geboren te Paramaribo en heb van mijn 3e tot mijn 11e in Nederland gewoond. Daarna ben ik weer teruggekeerd naar Suriname om vervolgens weer op mijn 18e naar Nederland te verhuizen. Sinds 1998 woon ik in Amsterdam.

Graag wil ik een voorbeeld zijn van een man die vanaf zijn 'vierkante meter' een verschil kan maken. Ik ontdekte mijn creatieve kracht toen ik in 1998 begon met schilderen. Mijn passie leverde 13 succesvolle exposities op waarvan het hoogte punt de expositie in mijn geliefde New York in oktober 2013.

De opzet van deze exposities is het samenbrengen van mensen die onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van mijn kunstwerken. Maar zeker zo belangrijk is het sociale aspect van mijn exposities; niet alleen de kunst, maar ook het versterken van onderlinge relaties van de aanwezigen, of het creƫren van nieuwe contacten en of samenwerking, is de intentie van mijn events.

Dat een opzet als deze zeer succesvol is en goed bezocht worden bleek dan ook uit mijn laatste twee exposities in de Oude Kerk te Amsterdam en in Gallery Ward Nasse in Soho te New York!

Amsterdam - Oude Kerk

New York City

Gent, Belgie

Berlijn, Duitsland

Vught, Nederland