EN/NLContact

Evenementen

Bezuinigingen op de borrel, versobering van het kantooruitje en het afschaffen van het bedrijfsfeest. Het zijn allemaal maatregelen waarmee organisaties proberen te bezuinigen in de huidige economische situatie.

Ik, Marlon Groenhart, ben eventorganisator en professioneel celebrator en ken als geen ander de kracht van een sociale vent. Door mijn onuitputtelijke creativiteit, een uitgebreid en welwillend netwerk en sterk organisatorisch talent, maak ik van 1 euro er 3! Een kleine twist kan er al voor zorgen dat de beleving van een event veel krachtiger wordt, zonder dat het extra geld kost.

Het maximale uit een euro halen en de herinneringskracht van een feest vergroten zijn mijn drijfveren waarop ik mijn werk invulling geef.

Daar ligt de meerwaarde van mij als organisator, het effectief onderhandelen, het kennen van de juiste plekken en het vertalen van het verhaal van de opdrachtgever naar een unieke beleving.

Ik hoop dat ik u enthousiast kan maken en kan helpen met het creƫren van een onvergetelijke ervaring voor u en uw werknemers of zakenrelaties!

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

 

Ladies For Lunch

meer informatie

CollegeStudents

meer informatie

Abudanz

meer informatie